FORSIDE
Vi yder køberrådgivning i forbindelse med køb af alle slags fast ejendom blandt andet villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, fritidshuse og andelsboliger.

Vi har her på kontoret beskæftiget os med køb og salg af fast ejendom i mere end 30 år, og har herved oparbejdet betydelig praktisk erfaring og udarbejdet mere end tusind skøder.

 

Få fuld køberrådgivning

Få en fuld køberrådgivning med berigtigelse:Vores forretningsområder

Vi kan hjælpe dig med:

Kontakt os i dag

Skriv til os via formularen nedenfor. Vi sidder klar til at hjælpe.

Kontaktperson: *
Postnummer: *
By: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked:   *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes


Find os på Facebook

Retssager der skal vindes

 
Retssager føres for at vindes. Vi rådgiver dig, så du kan vælge om din sag skal føres i retten eller om sagen med fordel kan forliges.
 

Dødsfald og bodeling

 
I sorgens stund er det svært at overskue alt hvad der skal gøres når man har mistet en af sine kære.
 
Vi hjælper dig gennem de første dage med det praktiske, såsom hvilke regninger du må betale og hvilke du ikke må og andre praktiske hensyn.
 

Ægtepagter

 
Der kan være mange grunde til at oprette en ægtepagt men fakta er at det skal gøres mens I er venner.
Man kan eventuelt ønske at beskytte sin partner for gæld, ønske at beskytte et firma, have specielle værdier der skal være særeje og meget mere.
 

Køb/salg af fast ejendom

 
Køb og salg af fast ejendomer er en af de største beslutninger du tager og derfor er det vigtigt at und-gå faldgruberne.
 
Som certificeret Boligadvokat ved Danske BOLIGadvokater hjælper vi dig fra begyndelsen, så du får de bedste forhandlingsvilkår som mu-ligt, gennemser alle dokumenter for vigtige oplysninger og tinglyser til sidst skødet når alt er i orden.
 

Generationsskifte

 
Når familiefirmaet med fordel skal generationsskifte er det vigtigt at den rigtige plan lægges så det bedste resultat opnås.
 
Advokatfirmaet Furesøgruppen | Nordre Jernbanevej 44 - 1 sal | 3400 Hillerød | Tlf.: +45 66 14 74 69